Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Το νέο ηλιακό πολυμηχάνημα

Καταπληκτικό νέο gadget εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, το καλύτερο δώρο για εσάς ή για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και τις φίλες σας! Μικρό για να χωρά παντού αλλά θαυματουργό... Απαραίτητο στο ταξίδι, στο κάμπινγκ αλλά και στο σπίτι!

Το φωτοβολταϊκό πανελάκι που βρίσκεται στο πάνω μέρος μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε ρεύμα και την αποθηκεύει στην εσωτερική μπαταρία... Φορτίζει όμως και μηχανικά με το χέρι, περιστρέφοντας το μοχλό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά!

Έτσι παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια για τη λειτουργία του και όχι μόνο, αφού λειτουργεί ως:

- ραδιόφωνο,
- ψηφιακό ρολόι με ξυπνητήρι και φωτιζόμενη οθόνη,
- ισχυρότατος φακός ή κρεμαστό φωτιστικό για το κάμπινγκ,
- ως φορτιστής αφού μπορεί να δώσει και μια φόρτιση ανάγκης στο κινητό τηλέφωνο, τη φωτογραφική μηχανή, το mp3 player κ.λπ. με το καλώδιο USB που περιλαμβάνει στη συσκευασία!

Τρόπος χρήσης:

Το τοποθετείτε δίπλα σε ένα παράθυρο ώστε να είναι διαρκώς φορτισμένο. Το λειτουργείτε ως ραδιόφωνο ή ξυπνητήρι ενώ μπορείτε να συνδέσετε πάνω του το κινητό σας τηλέφωνο για φόρτιση σε περίπτωση ανάγκης. Το βράδυ θα σας φανεί πολύ χρήσιμη η λειτουργία του ως φακός αφού έχει ενσωματωμένα στο πλάι 3 πανίσχυρα leds (είναι πολύ ισχυρά leds νέας τεχνολογίας, όχι σαν τα απλά leds άλλων φακών). Λόγω της κατασκευής του, μπορεί να κρεμαστεί ψηλά ώστε να λειτουργήσει και ως βοηθητικό φωτιστικό στο κάμπιινγκ. Όλα σε ένα!

Φορτίζει με ηλιακή ενέργεια αλλά και αν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια, μπορείτε να το φορτίσετε μηχανικά με το χέρι περιστρέφοντας το μοχλό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά!

Το χρώμα του είναι βαθύ μαύρο με ένα καταπληκτικό πρασινο-κίτρινο neon χρώμα στο πάνω μέρος. Η υφή του είναι ζεστή και απαλή αφού έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας αντιολισθητικό υλικό.

Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει εσάς αλλά και τους φίλους σας! Αποκτήστε ένα σήμερα και απολαύστε το εσείς, ή αποκτήστε δύο ώστε να προσφέρτε το ένα ως δώρο στην επόμενη γιορτή και να εντυπωσιάσετε!

Είναι ένα gadget εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής που σίγουρα θα αγαπήσετε!
Κάνε κλικ εδώ για λεπτομέρειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου